Waarom is een musical zo populair?

kunst

Waarom is een musical zo populair?

Een musical is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een toneelstuk of musical met zowel musical als of uitgebreide dialoog. Muziek en liedjes worden voor het grootste deel gebruikt om een verhaal te vertellen, dus als je naar musicals kijkt, moet je goed opletten wat het toneelstuk of de musical te vertellen heeft. Het gaat niet alleen om de muziek, maar ook om de lay-out en het decorontwerp, en om de manier waarop de verschillende scènes worden gepresenteerd. De woorden van een toneelstuk worden meestal gesproken door de personages in de musical en ze worden uitgevoerd door de muzikanten en acteurs die bij het toneelstuk of de musical betrokken zijn. Een musical kan vertellen een interessant verhaal en als goed genoeg gedaan zal hebben mensen van alle leeftijden en demografische bijwonen van de show.

Wanneer een musical wordt gemaakt het spel zelf wordt eerst geproduceerd op Broadway om de belangstelling van theaters over de hele wereld te trekken. Nadat het stuk is geproduceerd, wordt het vervolgens opgevoerd in verschillende theaters over de hele wereld, zodat het publiek het kan zien. De musical wordt vaak verguisd en vaak ontvangen de acteurs en muzikanten in een musical doodsbedreigingen of erger nog hun carrières worden geruïneerd. Deze ongelukkige gebeurtenissen komen echter vaak voor en Hollywood houdt ervan ze te filmen.

Veel van deze films of musicals worden buiten het seizoen gefilmd en vervolgens tot films gemonteerd om tijdens het reguliere seizoen te worden vertoond. De toneelstukken worden gefilmd voor televisie en soms staan netwerk- of filmstudios toe dat shows worden gefilmd met veel meer beeldmateriaal dan ze zouden kunnen gebruiken, of ze zenden het hele toneelstuk uit. Als het stuk in New York werd gefilmd, zou het worden uitgezonden als een TV-show met de naam "The Lion King" bijvoorbeeld en dan zou de oorspronkelijke productiemaatschappij alle nummers van de show opnieuw rangschikken. De oorspronkelijke productiemaatschappij zou dan de rechten kopen om de opnieuw geordende nummers van de show uit te zenden en op televisie te brengen. Vaak worden musicals die in Londen of op andere locaties in de wereld zijn gefilmd, ook in Amerikaanse bioscopen heruitgezonden.

Contact