Prints en fotos die online worden gedeeld

kunst

Prints en fotos die online worden gedeeld

Door uw werk te tonen op grote online kunstgalerieën en marktplaatsen zoals Artexpo en Auctiva kunt u uw bereik uitbreiden naar een veel groter publiek. Maar belooft het internet een terugkeer naar kunstenaars die uitsluitend op galeries vertrouwen om hun kunst te verkopen? Kun je echt voet bij stuk houden en rechtstreeks aan serieuze verzamelaars verkopen, de tussenpersoon dumpen en 100% van elke verkoop houden? Kunstenaars die hun kunst ernstig nemen, beseffen dat ze voortdurend een marketingplan en een aanwezigheid op het web moeten uitwerken om hun kunst maximaal in de kijker te zetten. Kunstenaars die geen aanwezigheid op het web opbouwen, laten zichzelf open voor duizenden concurrenten van kunstenaars die de galerie-formule gebruiken en rechtstreeks aan serieuze verzamelaars verkopen, terwijl nieuwe kunstenaars die nog niet hebben geleerd hoe ze hun kunst effectief op de markt kunnen brengen, de voordelen van dit zeer concurrerende veld mislopen.

art

Nieuwe kunstenaars die geen aanwezigheid op het web hebben, onderschatten vaak het belang van marketing voor hun kunst. Hedendaagse kunstenaars brengen hun kunstwerken op de markt door ze tentoon te stellen op kunstbeurzen, ze tekenen bij kunsthandelaren en anderen gebruiken websites om hun kunst te tonen. Deze kunstenaars, die geen aanwezigheid hebben online of in kunstgaleries missen de voordelen van de moderne kunstmarketing. Om de blootstelling aan verzamelaars en potentiële kopers te maximaliseren, moeten hedendaagse kunstenaars profiteren van nieuwe technologieën die het gemakkelijker maken om kunst online te tonen.

Webshapse is een online platform dat exclusief beschikbaar is voor kunstenaars en kunstverzamelaars die hun kunst op het internet willen tonen. Of u nu een enkele afdruk wilt kopen, uw werk met vrienden wilt delen of uw werk wilt verkopen, met WebShape kan het allemaal. U kunt ook hoge-resolutie afbeeldingen van uw kunstwerken uploaden om ze in de galerie te kunnen bekijken. Met de unieke galeriesoftware kunt u meerdere lagen digitale afdrukken maken die in mappen kunnen worden georganiseerd, van titels kunnen worden voorzien en kunnen worden afgedrukt volgens de afmetingen van uw kunstwerk. Wat u ook zoekt - afdrukken, fotos, canvas, posters of wanddecoratie, u vindt alles wat u nodig hebt op WebShape.

Contact