Wat is een webwinkel? Een inleiding tot e-commerce hosting

kunst

Wat is een webwinkel? Een inleiding tot e-commerce hosting

Een webshop is een virtuele winkel waar mensen via internet producten kunnen kopen. Online winkelen is nu een miljardenbusiness, en websites zoals eBay maken het gemakkelijker dan ooit om online dingen te verkopen. Webwinkels fungeren als een online versie van een bakstenen winkel en zijn op vrijwel dezelfde manier opgezet. Soms worden ze geƫxploiteerd als een drop-shipper met de handelaar, en soms exploiteert u uw eigen webshop vanaf nul. Web winkels verschillen van fysieke winkels in dat ze geen inventaris bij te houden, en in plaats daarvan kunnen klanten bladeren en kopen via catalogi, productafbeeldingen, prijslijsten, of door te zoeken naar producten via een zoekmachine.

webshopwebshop

Wat is een Webwinkel? Een inleiding tot e-commerce hosting

Een webshop is een virtuele winkel waar mensen producten kunnen kopen via het internet. Online winkelen is nu een miljardenbusiness, en websites als eBay maken het gemakkelijker dan ooit om online dingen te verkopen. Webwinkels fungeren als een online versie van een bakstenen winkel en zijn op vrijwel dezelfde manier opgezet. Soms worden ze geƫxploiteerd als een drop-shipper met de handelaar, en soms exploiteert u uw eigen webshop vanaf nul. Webwinkels verschillen van fysieke winkels in dat ze geen inventaris bij te houden, en in plaats daarvan kunnen klanten bladeren en kopen door middel van catalogi, productafbeeldingen, prijslijsten, of door te zoeken naar producten via een zoekmachine.

Uw webwinkel werkt net als elke andere online winkel: u toont producten en bestelt via catalogi. Wanneer uw klant een aankoop doet, verwerkt u de transactie en stuurt u de aankoop terug naar de winkelier. Als uw klant niet van uw website hosting service houdt, zijn er verschillende opties beschikbaar voor het wijzigen van het adres op de website en het verplaatsen van uw producten. Als u niet wilt dat uw klanten naar uw site kunnen gaan zonder in te loggen, kunt u een inlogblok voor hen instellen. U kunt ook een e-mail-interface configureren, zodat uw klanten gemakkelijk kunnen reageren op vragen van klanten via uw website hosting bedrijf. Dit zijn allemaal functies die kunnen worden gecontroleerd door de handelaar via hun e-commerce platform.

Er zijn verschillende soorten van e-commerce platforms, en elk heeft zijn eigen voordelen, nadelen, en tradeoffs tussen flexibiliteit en snelheid. Ecommerce hosting is er in twee smaken: closed-source en open-source. Sommige functies van een goede webwinkel zijn ingebouwd, terwijl andere alleen beschikbaar zijn als add-on via een upgrade of download. Voor deze discussie richten we ons op de voordelen van een ingebouwde webshop.

Contact